vecka 7

Hej på er Hälsinglands!
Fröken har haft dunderproblem med mobilen... Sms har inte gått fram på 72 timamr osv... Vilket ni säkert märkt med sena eller inga svar alls... ber om ursäkt för det! Tror att det ska fungera nu men om du misstänker att jag fortfarande inte får dina sms så skriv ett meddelande på facebook. Iphonen är nästan alltid med den å... :)
Den här veckan är det ju återigen lite special.
Tisdag 14/2 Hanna, Kristin & Lin dansar "My Love" på Kulturskolans kosnert. (Samling 17.15 för er i salongen... Ombytta men inte "fixade".) Jättekul om ni andra vill komma och titta och stötta! Ser ju även bra ut jäntemot resten av kulturskolan om vi visar oss intresserade av deras aktiviteter nu när vi alla sitter ihop... 18.30 börjar konserten och det är gratis entré.
Onsdag 15/2
17.00 repetition som vanligt. Teknikträning, uppvärmning osv... Vi dansar "Hey Pachuco!" bland annat så skor med! 19.00 Slutar ni som inte dansar "UP". "UP-arna" stannar till SENAST 19.30 och repeterar det vi gjorde sist. Har ni hunnit träffas i paren och övat ihop? Nästa vecka skulle jag vilja gå vidare med materialet...
Stor kram till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0