Dans som sommarjobb

Kallelse audition

 

 

 

Hej!

 

 

 

Välkommen till audition till danssommarjobbet i Bollnäs och Söderhamns kommun. Audition äger rum på Torsbergsgymnasiet (Heden) i Bergvallhallen måndag den 2/4 kl 17-19. Det finns möjlighet att värma upp från 16.30, du ska vara på plats senast 16.45 för att få nummerlapp. Se till att du har kläder som du kan röra dig i. Inga speciella dansskor behövs. Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt.

 

För er som bor i Söderhamns kommun är det viktigt att ni även anmäler er via kommunens hemsida (senast den 1/4):

 

https://www.aditrorecruit.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=/Applicant/Apply.aspx?guidAssignment=e2b95b4e-2b8b-4977-91b1-21e9e5031b3d

 

 

 

 

 

Välkommen!

 

 


Sommarjobb?

Hej på dig dansare! Nu är det återigen dags att söka det roligaste sommarjobbet! Skulle du vilja testa hur det är att jobba som professionell dansare i ett kompani? Vill du tillsammans med andra dansare och en koreograf skapa en föreställning och uppträda med den på stadens gator och torg en vecka i sommar? Då ska du söka! Audition hålls måndag 2:a april 17.00 i Bergvallhallen på heden. Anmälan mailas till Sofia vår danskonsulent på sofia.nohrstedt.@lg.se :)


röd näsa


rött vackert energiskt


RSS 2.0