Kommande vecka

Veckans träning:
Tisdag 17-19.15
Uppvärmning: balettstång -utan stång. Som ett litet examensprov liksom :)
Repetition inför lördagens torgshow
1. Vintern blev för lång
2. Dumpdansen
3. Prince Baba
Vi kör med rätt kläder och skor. Jag skulle vilja att ni tänker till lite extra inför dumpdansens kostym och kompletterar med accessoarer... Koll?
Onsdag: vi stannar hemma och förbereder oss...


Hey!


Pachuco!


Hey


UPPP


UPP


UP


Kulturskolan på stan

God morgon alla mina fina dansare och tusen, tusen tack för igår! Ni har fått massor av (välförtjänt!) beröm och jag vet inte var jag ska börja... Vill ju förmedla allt till er! Frökens favorit blir nog: "det här är ju ingen dansgrupp heller, det är ju som ett riktigt danskompani!" eller som hon som nöp tag i mig direkt efter zumban utbrast "vilket attityd ni har! Helt fantastiskt!" fröken lyfter på hatten för er alla och tackar för en fin dag i värmen :) nu har ni höjt lägsta nivån och jag ser definitivt fram emot nästa helgs torgshow!


dansteater i sommar?

Hej på er alla dansare!
I sommar körs ett jätteroligt dansteaterprojekt i hudiksvall och det finns en plats över, se info nedan:
Hej! I slutet av Juli kommer det sättas upp en dansteater föreställning i Hudik som behöver en dansare. Det är inte betalt men man kan få lite reseersättning. Föreställningen heter Momo, kampen om tiden. Och den är uppsatt av hemåtervändar ensemblen i hudik och det är professionella dansare och skådespelare som är med. Som dansare får man jobba mycket med att göra sina egna koreografier och det är en till tjej i vår ålder som ska vara med sedan är det barn som också ska vara med. Jag skulle egentligen vara med men det blev problem så jag kam inte. Men de vill verkligen ha en till dansare och det är ju en jättebra erfarenhet. Säg till om ni är intresserade!  / Vendela Karlsson Es11
För mer info kontakta Vendela direkt eller gå via mig för kontaktuppgifter! Ta chansen! /Hanna 070 260 87 62

RSS 2.0