workshop på gång...

Workshops i musikal jazzdans

 

 

Plats: Hudikgympan, Dansstudion, Håstaholmen Hudiksvall

Tid: Torsdag 15/4 kl. 16.30-18.30

 

Workshopen innehåller kort uppvärmning, musikal jazzdans samt efterföljande samtal med Magnus Borén. Magnus Borén arbetar just nu som dansare i Minna Krooks residens Om Vänskap och repeterar i Hudiksvalls kommun under april månad. Föreställningen har premiär på Dansens Dag 29/4. Workshopen riktar sig till danselever på avancerad nivå samt danslärare. Workshopen är kostnadsfri men anmälan är bindande.

 

OBS! Begränsat antal platser, anmäl er via:

 

[email protected]

 

MAGNUS BORÉN                            Shortcuts - Affischannons . Foto Simon

 

 

Magnus är utbildad på Balettakademin i Stockholm. Han började sin karriär i Norges moderna nationalbalett, Nye Carte Blanche, där han bl.a arbetade med koreografer som Mats Ek, Rui Horta, Kenneth Kvarnström och Jens Östberg. I Sverige har han medverkat i ett antal moderna verk av Christina Caprioli och ett flertal uppsättningar av Modern Jazzdansensemble, såsom JazzJävlar, De Tio, SERIE, Naken och An American in Paris. 

Magnus har även medverkat som dansare i Björn Skifs Show på Cirkus i Stockholm och 2004 dansade han med Petra Nielsen i melodifestivalbidraget Tango Tango. Musikaler man kunnat se Magnus i är bl.a West Side Story, Guy´s and Doll’s, Hair, Godspell och GG. 

Magnus har spelat President Juan Peròn i Evita, ledarkatten Munkustrap i Cats, Pastor Gren i Footloose, ärkeskurken Fagin i Oliver och han har hoppat in och spelat huvudrollen som Sam i Mamma Mia ett antal gånger. På Göteborgsoperan har han spelat Bobby i A Chorus Line,  Bill Calhoun i Kiss Me Kate och sotaren Bert i Mary Poppins.

 

Workshopen är ett samarbete mellan Musik Gävleborg, Hudiksvalls kommun och Hudikgympan

 

 

 

MG            HKvanster_CMYK (kopia)            Nya_loggan_svvit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0