typ rätt tider för lördagen 5/11

Men lite hänger fortfarande i luften... Skriv in i almanackan med blyerts med andra ord och var beredda på förskjutningar med en kvart eller så :)


11.30 Samling. Färdiga för scenrep. (Hanna Rosén repeterar tävlingsbidragen, ni installerar er i loge. Hanna Johansson kollar närvaro på alla. Vi repar i rätt kostym och du har värmt upp hemma samt har käkat massa, massa lunch. Basta.)

Danssommarjobbarna och Hälsinglands repeterar placeringar samt testar teknik. Hanna är chef och driver framåt då tiden är knapp...

13.00-14.00 Genrep -ni sitter i publiken och får se alla bidrag :) jag har dessutom lovat att ni ska vara den bästa genrepspubliken ever ever och enbart ge positiv energi... deal?

14.00-14.30 Jurygenomgång och repetition av prisutdelning -funktionärer har uppgift!

14.30 Rast med egen tid för mellanmål, vila osv. Funktionärerna är "on duty".

16.00 Tävlingen börjar -ca 60 min lång. Därefter ca 30 minuters paus och sen vår pausunderhållning. Efter det kommer jury ut på scenen, alla dansare in och det är prisutdelning.

19.30 Gemensam middag med underhållning i "Cajsas kök".

Koll?

Vi syns på onsdag för eget genrep. Fröken rekommenderar vila, återhämtning samt grundlig genomlyssning av all musik inför lördgens föreställning. Sköt om er och se till att få frisk luft samt lite sol på näsan :)

Allt för nu!

 

 

 

 

 

 

 

KH, HS 9.30-16 reception

   
 

 

 

 

                 
 

 

 

 

 

   

 

 

             
 

 

             

IÖ med från tävlingen och framåt

   
 

 

 

 



Kommentarer
Postat av: Elin Guttelvik

Kanon!

2011-11-03 @ 16:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0