fröken reflekterar efter gårdagen...

Ännu en måndag revs av i värsta farten, heja heja!

Frågor jag vill att ni alla ställer till er själva: Hur länge orkar du vara "på"? När tappar du fokus och kan du själv plocka upp det? Vad behöver du för att orka hålla det och kan du motivera andra till att hålla tråden? Vem är du i gruppen alltså?

På måndag kommer ni alla att få en individuell utmaning som du själv arbetar med... Hur du tolkar och hur du gör är helt upp till dig!

Hur tar du emot kritik/korrektioner? Vilka korrektioner väljer du att lyssna på? De som riktas till dig? De som gäller hela gruppen i allmänhet? Lyssnar du på vad de andra får och kontrollerar dig själv...? Ni förstår vart jag är på väg...

Tips från coachen: många koreografier kommer följa med in i nästa läsår, en bra idé kan vara att kika in sig på årskurs 3:ornas roller, där kommer det behövas fylla på :)

Cecilia gjorde sin bästa träning i Hälsinglands igår, härligt! Du är på helt rätt väg... Fortsätt! :)

Jag tror att ni har rätt bra koll på vad som sitter och inte. Ju tidigare du sätter dina delar och har koll ju tidigare kan du lyfta blicken, sammarbeta och vi kan jobba med heeela gruppens presentation. Ingen koreografi kommer att bli bättre än den sämsta prestationen... Tufft och jättehemskt men fortfarande sant. Vi jobbar på, framåt och uppåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0