Dansföreställning med Danshögskolan

Estetiska programmet bjuder in dig som går i högstadiet och som dansar i Dansoteket till en dansföreställning tisdag den 27/1 13.00-13.30 i Bergvallhallen på heden. Gratis entré!

Så här beskriver de själva sin föreställning:

"Vi har valt att göra en 30 minuters lång "kortversion" av Marius Petipas världsberömda balett Svansjön. Historien om förbjuden kärlek, ondska, och maktutövande är tidlös och kan förhoppningsvis därför än idag fängsla en publik. Vi har gjort vår egen tolkning av originalföreställningen där vi låtit oss inspireras av dess handling, men valt bort det karaktäristiska för balett, såsom musiken, kläderna och såklart dansstilen. Vi gör vår Svansjön mer modern och i stilarna jazz, street och modern dans. Vår förhoppning är att Ni åskådare ska få en kännedom om ett av danshistoriens största verk, att Ni ska ha fått uppleva många olika typer av dans och sätt att dansa på samt att de som vanligtvis inte tittar på dans ska få en större uppfattning om vår konstform."

Varmt välkommen till en riktigt häftig upplevelse!

Har ni några frågor så hör av er till Hanna               070 260 87 62        eller Camilla               073 847 08 11       

Kommentarer
Postat av: Ferhat

God morgon :)



Allt bra med dig idag? =)

2009-01-08 @ 10:17:35
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0